Dane pracowników importowane są z bazy danych systemu kadrowego XEMI
Migracja danych pomiędzy systemami jeszcze się nie zakończyła.
Jednostka: Wydział Chemii - Katedra Chemii Analitycznej i Nieorganicznej - Zakład Chemii Analitycznej
Stanowisko: adiunkt
Jednostka: Wydział Prawa - Zakład Prawa Gospodarczego Publicznego
Stanowisko: adiunkt
Jednostka: Administracja centralna - Dział Promocji
Stanowisko: młodszy specjalista
Jednostka: Wydział Filologiczny - Katedra Modernizmu Europejskiego i Badań Kulturowych - Zakład Literatury XIX wieku i Kultur Regionalnych
Stanowisko: profesor uczelni
Jednostka: Administracja centralna - Dział Administracyjno-Gospodarczy - Pracownicy Obsługi-Dział Administracyjno-Gospodarczy
Stanowisko: porządkowa
Jednostka: Wydział Prawa - Katedra Finansów Publicznych i Prawa Finansowego
Stanowisko: profesor uczelni
Jednostka: Administracja centralna - Dział Obsługi Technicznej - Pracownicy Obsługi Działu Obsługi Technicznej
Stanowisko: konserwator
Jednostka: Wydział Prawa - Pracownia komputerowa
Stanowisko: referent inż.-techn.
Jednostka: Wydział Socjologii - Zakład Socjologii Poznawczej.
Stanowisko: adiunkt
Strona internetowa woda.uwb.edu.pl powstała w ramach projektu „Akademia Wody i utworzenie Laboratorium edukacyjnego »AQUA«” i umowy dotacji Nr 5803/23/B-EE/EP-418/DEEP na projekt realizowany w latach 2023-2025 w ramach programu priorytetowego „Program Regionalnego Wsparcia Edukacji Ekologicznej” z udziałem środków udostępnionych przez Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej dla Wojewódzkiego Funduszu Ochrony środowiska i Gospodarki Wodnej w Białymstoku.
W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.